Gospodarske pogodbe in gospodarski spori


Imamo bogate izkušnje pri pripravi vseh vrst pogodb: gradbene, prodajne, zakupne, posojilne, menjalne in pogodb, ki združujejo različne tipe naštetih pogodb, vključno s pripravo vseh instrumentov zavarovanja (hipoteke, menice, osebno poroštvo, ipd.).

Strankam nudimo kvalitetno pravno zastopanje pred sodišči in svetovanje tudi v primerih, ko se v zvezi s sklenjenimi pogodbami pojavijo spori v zvezi z njimi, največkrat v zvezi z dolžnostjo izpolniti prevzeto obveznost. Bogate izkušnje imamo pri zastopanju upnikov kot dolžnikov zaradi neplačil, v gradbenih sporih, sporih s področja elektronskih komunikacij, bančnih sporih in drugih gospodarskih sporih.

Zastopamo upnike v insolvenčnih postopkih, prijavljamo terjatve, ločitvene in izločitvene pravice v postopkih insolventnosti.


.

ODVETNIŠKA DRUŽBA TRŠAN O.P., D.O.O.


Čufarjeva 3
1000 Ljubljana

T: +386 1 438 61 30

Faks:  +386 1 438 61 34

E: dusan.trsan@odvetnik-trsan.si
           
           
           
 

Pravni predpisi

AJPES
Davčna uprava RS

Vrhovno sodišče RS

Evropsko sodišče za človekove pravice
 

ODŠKODNINE

IZTERJAVA TERJATEV

GOSPODARSKI SPORI

DEDOVANJE

LASTNINSKI SPORI
KONTAKT

ODVETNIŠKA DRUŽBA TRŠAN O.P., D.O.O.

Čufarjeva 3
1000 Ljubljana

T: +386 1 438 61 30

Faks. +386 1 438 61 34
dusan.trsan@odvetnik-trsan.si

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke