Gospodarsko pravo


Vsaka gospodarska družba potrebuje pravno pomoč. Problemi se lahko pojavijo že v fazi ustanavljanja družbe ali pa kasneje, ko želite v družbi karkoli spremeniti. V naši pisarni nudimo pravno pomoč  pri sestavi družbenih pogodb ter vseh aktov družbe.

Izjemno pomembna je pravna pomoč ko se sklepajo pogodbe. Dobri temelji so namreč bistveni za uspeh v poslu, saj se na ta način izognemo vrstam sporov. Spori za podjetja namreč ne pomenijo le stroškovne obremenitve, pač pa tudi ogromne časovne zamike, kar je pa v poslu dostikrat lahko usodno. V naši pisarni nudimo pomoč pri sestavah vseh vrst  pogodb (prodajna pogodba, kupna pogodba, podjemna pogodba, pogodba o delu, gradbena pogodba, pogodba o gradbenem nadzoru, pogodba o inženiringu,komisijska pogodba, posredniška pogodba, špedicijska pogodba ipd.). Svetujemo pa tudi na področju zavarovalnega prava.

V kolikor pride do spora, nudimo ustrezno izvensodno in sodno zastopanje. Prav tako nudimo zastopanje podjetij v upravnih postopkih, t.j. v sporih z državnimi organi, organi lokalnih skupnosti, v inšpekcijskih postopkih in postopkih za pridobivanja gradbenih in drugih dovoljenj ter soglasij.


ODVETNIŠKA DRUŽBA TRŠAN O.P., D.O.O.


Čufarjeva 3
1000 Ljubljana

T: +386 1 438 61 30

Faks:  +386 1 438 61 34

E: dusan.trsan@odvetnik-trsan.si
           
           
           
 

Pravni predpisi

AJPES
Davčna uprava RS

Vrhovno sodišče RS

Evropsko sodišče za človekove pravice
 

ODŠKODNINE

IZTERJAVA TERJATEV

GOSPODARSKI SPORI

DEDOVANJE

LASTNINSKI SPORI
KONTAKT

ODVETNIŠKA DRUŽBA TRŠAN O.P., D.O.O.

Čufarjeva 3
1000 Ljubljana

T: +386 1 438 61 30

Faks. +386 1 438 61 34
dusan.trsan@odvetnik-trsan.si

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke